Tanne:

“Ik voel me beter in mijn vel en daar hecht ik vandaag meer belang aan dan het nummertje op de weegschaal. Bevrijdend gevoel!”

Online coaching op vlak van training met spieropbouw als doel

Het verhaal van Tanne

“Ik ben altijd sportief geweest, maar sinds ik gestopt ben met in clubverband te sporten was er geen bepaalde regelmaat of structuur. Daardoor was ik wel fit maar ervaarde ik geen evolutie of vooruitgang. Dit waren mijn ervaringen met Hannah’s coachingprogramma:

  1. Je hoeft geen 25 uur per week te sporten om resultaten te behalen. Vroeger moest ik van mezelf elke dag gaan lopen of een andere sport doen, anders zou ik gegarandeerd verdikken en conditie verliezen. Nonsens. Dankzij Hannah heb ik ingezien dat enkele keren per week trainen, ook al is het slechts 20 minuutjes, al veel effect hebben.
  2. Ik plan dankzij Hannah mijn training in. Vroeger week training voor sociale activiteiten, nu plan ik het bij het begin van de week in en maak ik er bewust tijd voor.
  3. Ik daag mezelf veel meer uit. Ik ben niet moe na een training, ik ben kapot.
  4. Dankzij Hannah heb ik voor het eerst een trainingsschema tot het einde opgevolgd. Vaak haak ik af na een paar weken, maar dankzij de grote variëteit aan oefeningen bleef het uitdagend en fun!
  5. Ik voel me fit en sterker. Zonder het te beseffen is het getal op de weegschaal een beetje gezakt, maar ik ben er niet meer opgebrand. Ik voel me beter in mijn vel en daar hecht ik vandaag meer belang aan dan het nummertje op de weegschaal. Bevrijdend gevoel! ”

– Tanne (@tannewndx)

Tannes probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Ik trainde niet consistent.”

Met mijn hulp, behaalde Tanne deze resultaten

✔️ Beter plannen: “Hannah hielp me met mijn dagen inplannen en me aan het denken zetten over wanneer ik welke trainingen kan doen.”

✔️ Meer mentale rust

✔️ Zelfreflectie: Ik heb nog nooit zo veel aan zelfreflectie gedaan. De wekelijkse check-ins zijn goed voor zelfreflectie, want soms neem je daar de tijd niet voor.”

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!