Sarah:

“Hannahs tips hebben me geholpen om weer balans in mijn voedingspatroon te vinden en dat voelt zo fijn! Echte periodes van emotie-eten heb ik al een tijdje niet meer gehad.”

Focus op mindset en eetbuien – online coaching programma

Het verhaal van Sarah

“Ik heb jarenlang problemen gehad met emotie-eten. Ik heb zelf al veel zaken geprobeerd om dit op te lossen en eetbuien te voorkomen, maar niks hielp me eigenlijk.

Hannah was degene die echt naar me luisterde en samen met mij naar een oplossing zocht. Haar tips hebben me geholpen om weer balans in mijn voedingspatroon te vinden en dat voelt zo fijn! Echte periodes van emotie-eten heb ik al een tijdje niet meer gehad. Daarnaast heeft Hannah ontzettend veel kennis over alle aspecten van voeding, gedrag, beweging en herstel. Dat, samen met haar ervaring, maakt dat ze elke keer met leuke en nuttige informatie en tips komt!”

– Sarah

Sarahs grootste probleem

Emotie-eten

Hoe we dat aanpakten

Meer eten: bij de eerste gesprekken met Sarah, merkten we al snel dat haar episodes van emotie-eten voortkwamen uit honger. Daarom hebben we bewust Sarahs dagelijkse voedingsinname verhoogd én is ze meer verzadigende voeding gaan eten.

Met mijn hulp, behaalde Sarah deze resultaten

  • Sarah zit beter in haar vel
  • Ze vond balans
  • Ze voelt zich fitter en gezonder

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!