Rosanne:

“Ik ben de persoon die ik wilde zijn: ik voel me goed en strak in mijn lichaam en ik ben sterk.”

Cutting en bulking klant – online coaching programma

Het verhaal van Rosanne

“In mei 2019 besliste ik om aan mezelf te werken. Ik voelde me niet helemaal lekker in mijn eigen lichaam. Ik vond mezelf mollig en ik had al van alles geprobeerd om af te vallen, zonder resultaat. Verder had ik weinig kennis over voeding en krachttraining. Daarom koos ik Hannah als online coach.

Het eerste jaar heb ik vooral veel mentale vooruitgang geboekt. Ik heb geleerd om nee te zeggen tegen (ongezonde) snacks en ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren. Daarnaast ben ik sterker geworden in de sportschool en heb ik geleerd hoe ik dit het beste kan combineren met hardlopen, zwemmen en fietsen (Rosanne is triatlete).

In maart 2020 kwam Covid-19. Ik kon mijn coachingtraject zonder obstakels voortzetten, maar de sportscholen gingen wel dicht. Daarom ging ik meer hardlopen en fietsen. Het resultaat: een drastische afname van vetpercentage.

Ik was de persoon die ik wilde zijn: ik voelde me goed en strak in mijn lichaam en ik was sterk. Naarmate de zomer eindigde wilde ik meer spiermassa creëren, zodat ik op onderhoud meer kan eten. Zo begon ik met Hannah aan het avontuur waar ik nu in zit: het bulken.

Dat ging hartstikke goed. Ik verhoogde het aantal keer krachttraining naar vier keer per week en Hannah verhoogde mijn caloriebudget maandelijks met ongeveer 100 kcal. Nu eet ik ongeveer 2000 calorieën per dag. Dat is een pak meer dan toen ik afviel.

Ik vond dit lastig omdat ik alweer een jaar gewend was om minder te eten. Daarnaast voelde ik me heerlijk in mijn strakke zomerlichaam en nu begin ik toch weer meer op die vetjes te letten. Hannah sleept me er mentaal doorheen en herinnert me aan mijn doel: sterker worden en ervoor zorgen dat ik meer kan eten om mijn gewicht te onderhouden.

Al met al is het hele avontuur met Hannah een ontzettend grote leerschool en durf ik uitdagingen aan te gaan die ik niet zonder Hannah had aangedurfd.“

– Rosanne (@rooosjuuh)

Rosannes probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Ik had weinig kennis over wat de “juiste voeding” nu exact was en de hoeveel ik zou moeten eten om mijn doelen te bereiken.“

Dankzij mijn coaching leerde Rosanne over

  • Voedingsalternatieven
  • Krachttraining
  • Mentale progressie
  • Handvaten voor progressie

Met mijn hulp, behaalde Rosanne deze resultaten

  • Verbeterde kracht: Rosanne boekte progressie in (en tijdens de lockdowns ook buiten) de sportschool. Ze is sterker dan ooit tevoren.
  • Mentale zelfkennis: Tijdens haar coachingtraject leerde Rosanne veel over zichzelf. Ze leerde wat haar lichaam écht nodig heeft en hoe ze daarnaar kan luisteren.
  • Strakker lijf: Rosanne boekte ook fysieke progressie. Ze heeft meer spiermassa en minder vetmassa dan toen ze enkel triathlon deed. (Yay, krachttraining!)
  • Kennis over voeding: Ook over voeding heeft Rosanne heel wat bijgeleerd. Ze leerde meer over de caloriebalans, macronutriënten, micronutriënten en hoe je nog steeds kunt genieten wanneer je een gezonde lifestyle onderhoudt.

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!