Ona:

“Ik raad Hannah aan iedereen aan die een leuke, geëngageerde coach zoekt. Ze is altijd daar met een positieve noot en een luisterend oor.”

Online coaching op vlak van voeding

Het verhaal van Ona

“In het begin van de coaching had ik een specifiek doel en Hannah werkte hier een volledig schema voor uit. Al snel had ik door dat ik op dit moment niet de juiste mindset had om iedere dag mijn kcal bij te houden. Hannah begreep dit volledig en paste haar aanpak aan. 

Ik had het vooral moeilijk met emotie-eten. Door de tips van Hannah geleidelijk aan toe te passen, heb ik hier al veel minder last van. 

Hannah is een zeer begripvolle en flexibele coach. Als het eens een dag of week minder verloopt zal ze extra tips geven voor de dingen waar je het moeilijk mee hebt. Je mag haar ook altijd sturen als je vragen hebt of als het eens wat minder gaat zonder dat je het gevoel hebt dat je stoort! ”

– Ona

Ona’s probleem voor ze door mij gecoacht werd

Emotie-eten

Dankzij mijn coaching leerde Ona

“Sowieso waren alle tips leerrijk. Maar vooral Hannah’s opmerking dat iedere maaltijd een nieuwe start is, drong bij me door. Op zich is dat vanzelfsprekend, maar deze zin heeft mijn ogen wel geopend. Vroeger bekeek ik dit altijd per dagen en weken.”

Met mijn hulp behaalde Ona deze resultaten

Minder last van emo-eten

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!