Naomi

“Ik voel me nu superfit en lekker in m’n vel. Ik ervaar geen honger en trainingen maak ik zo uitdagend mogelijk.”

Fatloss + spieropbouw – online coaching programma

Het verhaal van Naomi

“In maart 2020 ben ik gestart bij Hannah als coach. Ik was al heel wat kilo’s afgevallen doorheen de jaren, maar nog steeds niet helemaal tevreden met hoe ik eruit zag. Voordat ik bij Hannah begon, telde ik mijn calorieën al, maar er veranderde niet veel. Ook ging ik vijf dagen per week naar de sportschool, maar dit gaf niet het gewenste resultaat.

Daarom koos ik ervoor om me te laten begeleiden. De eerste weken was het wel even wennen, omdat mijn calorieën echt wel veel lager lagen dan ik gewoon was. Maar we gingen gewoon door. Ik zag ook snel resultaat, waardoor je het echt wilt volhouden.

Nu heb ik voor mezelf de perfecte balans gevonden: ik eet altijd wat ik lekker vind en binnen mijn dagelijks aanbevolen calorie-inname.

Na een halfjaar koos ik ervoor om te focussen op spieropbouw. Die keuze maakte ik omdat ik toch wat meer body wil en niet te mager wil lijken. Hier helpt Hannah mij bij. Ik vond het in het begin heel moeilijk om meer te gaan eten. Maar door het te doen, zie ik nu dat je eigenlijk vrijwel niks aankomt. We hebben elke maand mijn calorieën een klein beetje verhoogd, dat deden we altijd in overleg. Nu eet ik ongeveer zo’n 400 calorieën op een dag meer en er is nog geen kilo bijgekomen.

Ik voel me nu superfit en lekker in m’n vel. Ik ervaar geen honger en trainingen maak ik zo uitdagend mogelijk. Toevallig heb een aantal weken geleden mijn plan met Hannah weer voor jaar verlengd, we blijven dus nog even doorgaan!”

– Naomi

Naomi’s probleem voor ze door mij gecoacht werd

Ze wilde graag nog afvallen, maar boekte geen progressie meer.

Hoe we dat samen hebben aangepakt

Consistenter zijn met voeding: Naomi heeft geleerd dat calorieën leidend zijn. Door dat te begrijpen, is ze consistenter geworden. Zo boekte ze uiteindelijk terug resultaat.

Het resultaat?

Naomi: “Dat ik me nu supergoed voel.”

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!