Naomi:

“Zo is ook het mentale aspect heel belangrijk voor haar wat ik enorm kon appreciëren. Een allround aanpak, wat haar een heel sterke coach maakt!””

Online coaching op vlak van voeding en training met spieropbouw als doel

Het verhaal van Naomi

“Ik ben tijdens de tweede lockdown begonnen bij Hannah als coach, omdat ik het enorm lastig had om consistent te blijven op vlak van training. Door een paar blessures was ik beperkt qua oefeningen en was mijn trainingsfrequentie serieus afgenomen, waardoor ik op den duur ook gewoon geen zin meer had om te trainen. Ook al kan ik perfect voor mezelf programmeren (ik ben zelf ook PT), wil ik gewoon niet hoeven nadenken over wat ik wanneer hoeveel moet doen en die “stress” en verantwoordelijkheid heeft Hannah dus overgenomen.

Gedurende heel mijn periode bij haar als coach was ze super hulpvaardig en paste ze mijn schema’s onmiddellijk aan wanneer ik door mijn blessure bepaalde oefeningen niet kon doen. Ook luistert ze naar wat je zelf graag doet qua oefeningen en zorgt ze ervoor dat ze die verwerkt in de schema’s.

Ze biedt heel veel informatie aan over verschillende onderwerpen. Zo is ook het mentale aspect heel belangrijk voor haar wat ik enorm kon appreciëren. Een allround aanpak, wat haar een heel sterke coach maakt!”

– Naomi (@fitwithnoom)

Naomi’s probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Gebrek aan consistentie en routine, onder andere door lockdownmaatregelen, blessures en ook omdat ik al veel met programmeren bezig ben en voor mezelf niet wil hoeven nadenken over mijn trainingen.”

Dankzij mijn coaching leerde Naomi over

✔️ heeft Naomi nu nieuwe gezonde gewoontes gecreëerd

✔️ voelt Naomi de vrijheid om 1 tot 2 dagen per week niet te tracken

✔️ zijn Naomi’s trainingsschema’s aangepast aan haar knieblessure

✔️ leerde Naomi nuttige tips over slapen

Met mijn hulp, behaalde Naomi deze resultaten

✔️ Meer kracht: “Wel, ik sukkel natuurlijk nog steeds met mijn knie, maar ik heb wel het gevoel dat ik terug veel sterker word. Gezien de enorme pijn in mijn knie denk ik niet dat ik mezelf genoeg zou pushen om toch zo (zwaar) benen te trainen, maar door Hannah’s aanpassingen lukt dat zo goed als perfect.”

✔️ Verbeterde nachtrust: “Ik slaap nu beter, misschien nog niet zoveel als ik zou moeten, maar de kwaliteit van m’n slaap is er wel op vooruit gegaan.”

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!