Margaux:

“De progressie die ik gemaakt heb kan ik eigenlijk bijna niet geloven! Maar het belangrijkste: ik heb mijn liefde voor fitness gevonden en ik raak hem nooit meer kwijt!”

Online coaching op vlak van training met spieropbouw als doel

Het verhaal van Margaux

“Dit zijn mijn tweede 3 maanden met Hannah geweest, met alle ups en downs die daar bijhoren! Iets langer dan 6 maand geleden begon ik bij Hannah; met een super sportieve vriend en een beetje corona kilo’s wou ik me echt wat beter in mijn vel beginnen voelen. Ik ben heel snel beginnen afvallen, en daarna ook heel snel spieren beginnen opbouwen; ik deed dingen die ik nooit dacht dat ik zou kunnen! De resultaten waren echt ongelooflijk, zowel in hoe ik eruit zag als in sportieve progressie.

Ik tekende zonder twijfelen nog 3 maanden bij! Thuis blijven sporten bleek voor mij niet de optimale keuze… ik kon meer aan dan wat ik deed dus de motivatie domperde een beetje, tot ik met een duwtje van mijn vriend en Hannah een fitness abbo aanschaftte! In het begin als verloren eendje met de kleine gewichten sukkelen… “bang” om alleen te gaan… niet goed weten wat ik aan het doen ben… het hoorde er allemaal bij, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!

De progressie die ik gemaakt heb kan ik eigenlijk bijna niet geloven! Een “only body weight – geen extra” hip thrust 6 maand geleden brak me het zweet uit, 3 maand geleden kreeg ik net 40 kg omhoog en nu lift ik 130kg de lucht in!!! Goals die in mijn hoofd bijna niet mogelijk waren heb ik in een kleine 3 maanden toch maar klaargespeeld: body weight squat, 80 kg deadlift, double BW hip thrust, etc. Maar het belangrijkste: ik heb mijn liefde voor fitness gevonden en ik raak hem nooit meer kwijt!

Ik zie er goed uit en ik voel me goed! Ik ben zo trots op wat ik gedaan heb de voorbije maanden, en kijk heel erg uit naar wat ik nog ga bereiken de komende maanden/ jaren! Deze journey zet ik ook heel graag verder met Hannah, ik voel me goed en veilig met haar ondersteuning en schema’s; ik train heel hard, maar niet té hard, er wordt geluisterd naar wat mijn uiterste is en toch wordt ik elke dag gepusht.

Ik kijk alvast heel erg uit naar wat ik de volgende 6 maanden (letterlijk) allemaal ga verzetten!!! <3 ”

– Margaux (@themargaux_)

Margaux’s probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Gebrek aan motivatie en consistentie en last van blessures door fout uitvoeren van oefeningen.”

Welke specifieke oplossingen hebben Margaux verder geholpen?

“ik vind mezelf soms een beetje een lastig klantje aangezien ik een echte chaos ben hahah, echt bedankt om altijd er voor me te zijn, trainingen te verzetten, rekening te houden met blessures etc!! had het zonder jou nooit zover geschopt.”

Wat was uiteindelijk het resultaat van die oplossingen?

“Ik ben zoveel keer sterker geworden! En dit is nog maar het begin! Ik voel me ook enorm goed in mijn vel!”

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!