Margaux:

“Ik kies er ook met volle overtuiging voor om nog eens 12 weken te trainen met Hannah. Hopelijk geeft deze testimonial iemand anders het laatste duwtje om deze stap ook te zetten!”

Online coaching op vlak van training met spieropbouw als doel

Het verhaal van Margaux

“Ik ben altijd iemand geweest met een sportieve aanleg, maar geen sportieve levensstijl. Ik ben altijd “slank” geweest (met uitzondering van mijn Erasmus-jaartje) en heb nooit moeite gehad met mijn gezondheid.

Hoe ouder ik werd, hoe meer ik merkte dat mijn gewicht heel erg schommelde. Meer naar boven dan naar beneden. En mijn uithoudingsvermogen en kracht waren zeker niet wat ze moesten zijn.

Ik begon altijd vol motivatie en plannen en na 3 weken stopte ik weer: geen dieet meer, afwijken van het sportprogramma, terug naar sporadische workouts en “ongezond” eten. De wil is er altijd wél, maar het volhouden jammer genoeg niet.

Toen zag ik Hannah’s programma: een persoonlijk schema dat
1. ik thuis kan uitvoeren (of in mijn eigen gym)
2. afgestemd is op mijn niveau
3. waarbij er wordt geluisterd naar wat mijn wensen en goals zijn
4. waarbij je via filmpjes doorsturen ervoor zorgt dat je niet kunt “valsspelen” of met een slecht excuus er vanaf komt.

Dat wou ik wel proberen! Ik moet zeggen dat het resultaat en het programma beide mijn verwachtingen zwaar overtroffen hebben. Het programma is uitdagend genoeg om me in het zweet te werken en snel vooruitgang te boeken, maar ook haalbaar genoeg zodat ik zeker zin heb om de workout te doen. De begeleiding is superleuk, Hannah vraagt elke dag hoe de workout ging, volgt blessures op (ik kreeg door een workout met mijn vriend een kleine schouderblessure) en schuift het programma een dagje op waar nodig.

Ik ben in het begin veel afgevallen, al na 1 week was er een enorm verschil te zien op de weegschaal en op de foto’s. Hoe verder ik ging in het programma, hoe meer spieren ik kreeg en hoe meer ik kon… Dingen die ik mezelf nooit had zien doen 12 weken geleden. Ik wilde al 6 maanden een bepaalde paaldansmove kunnen… 8 weken into training met Hannah is hij gelukt, puur door extra spierkracht.

Ik kies er ook met volle overtuiging voor om nog eens 12 weken te trainen met Hannah. In het begin wou ik gewoon een duwtje in mijn rug om daarna zelf te sporten, maar ik ben zo enthousiast over de sessies dat ik toch nog even blijf hangen!

Ik vind dat ik enorme vooruitgang heb geboekt en heb de liefde voor sport helemaal teruggekregen. Hopelijk geeft dit testimonial iemand anders het laatste duwtje om deze stap ook te zetten!”

– Margaux (@themargaux_)

Margaux’s probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Gebrek aan motivatie en consistentie en last van blessures door fout uitvoeren van oefeningen.”

Wat Margaux leuk vond aan haar coachingplan

“Ik vind de app super leuk! Ik krijg elke dag een reminder om te sporten, kan makkelijk mijn vooruitgang bijhouden, krijg snel feedback, enzovoort!”

Met mijn hulp, behaalde Margaux deze resultaten

✔️ Doelen behaald: “Door consistent te trainen en elke keer te proberen de oefening beter te doen, zwaarder te maken, of meer reps te doen heb ik mijn doelen mega snel bereikt.”

✔️ Meer kracht en minder uitstelgedrag: Mijn kracht is zichtbaar verbeterd en ik kijk nu uit naar workouts in plaats van ze uit te stellen of zelfs af te stellen.”

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!