Lies:

“Vooral hoe ik mij voel is veranderd. Ik voel mij slanker en strakker. Ik heb nochtans niet veel gesport of enorm strak gedieet. Ik heb nu gewoon een lichaam waar ik zelf wel oke tevreden mee ben. “

Online coaching op vlak van voeding met vetverlies als doel

Het verhaal van Lies

“Ik heb altijd een enorm slechte relatie met eten gehad. Ik heb periodes niet gegeten en overmatig gesport waardoor ik soms flauwviel. Toen ik dan ouder werd kreeg ik terug wat kilo’s bij door het “vrouw” worden. Dat vond ik echt niet aangenaam en ik werd er gewoon slecht gezind van. Ik wilde dus een normale relatie met eten en wat slanker worden. Ik wist niet goed hoe ik dit precies moest aanpakken en wilde ook niet bij een diëtist gaan (want daar heb ik slechte ervaringen mee). Ik zocht iemand die jong was en waar ik dus ook wel eens iets aan kwijt kon, zoals waarom het soms lastiger gaat dan anders bij het voeding tracken. 

Ik wilde strakker worden (niet per se vermageren) en dat is mij gelukt. Ik heb nu een gezonde habit ontwikkeld waardoor ik gezond eet en op m’n lijn let zonder mij rot te voelen.”

– Lies

Lies’ probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Ik had een ongezonde relatie met eten en ik at te veel.”

Dankzij mijn coaching leerde Lies

✔️ hoe calorieën nu echt in elkaar zitten

✔️ hoeveel ze kan eten om haar doelen te behalen

Met mijn hulp, behaalde Lies deze resultaten

✔️ Een slanker en strakker lichaam: “Vooral hoe ik mij voel is veranderd. Ik voel mij slanker en strakker. Ik heb nochtans niet veel gesport of enorm strak gedieet. Ik heb nu gewoon een lichaam waar ik zelf wel oke tevreden mee ben. Het kan altijd beter, maar ik heb liever iets wat ik vol kan houden.”

✔️ 5 kilogram minder op de weegschaal: “Ik ben van rond de 67 kilogram naar 62,8 kilogram gegaan!”

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!