Fleur:

“Ik ben alle kilo’s die er waren bijgekomen + extra kilo’s kwijt. Ik voel mij beter in mijn vel maar heb op dat vlak wel nog een hele weg te gaan!”

Online coaching op vlak van voeding met vetverlies als doel

Het verhaal van Fleur

“Mijn verhaal heeft eigenlijk niet echt een startpunt. Ik ben als kind nooit echt mager geweest. Op mijn 18de leerde ik de liefde van mijn leven kennen. We gingen heerlijk uit eten, terrasjes doen, weekendjes weg… Ken je dat? En voor ik het wist was er 15 kilogram bij.

Ik ben nooit tevreden geweest met mijn lichaam en met “houden van mezelf” heb ik het ook nooit gemakkelijk gehad. Op reis zag ik mezelf in bikini en walgde ik echt. Hoe had ik het ooit zo ver laten komen? Ik besloot om vanaf dan mijn mindset te veranderen. Ik ging blij worden met mezelf en streven naar een gezond lichaam. 

Natuurlijk kom je in de dieetwereld eerst alle toxic dingen tegen (shakes, sapjes, noem maar op…) voor je beseft dat dat niet is wat jouw lichaam nodig heeft. Uiteindelijk kwam ik bij Hannah terecht. 

Hannah leerde mij (onder andere met behulp van haar wekelijkse e-books) alles over eten, trainen, mindset… Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. En geloof mij, ik heb haar vaak lastig gevallen.😅 Ze vond het nooit vervelend en heeft mij altijd geholpen waar nodig. 

Ik ben ondertussen al heel wat kilo’s verloren en voel me stukken beter in mijn vel. Ik heb nog een hele weg te gaan wat het mindsetgedeelte betreft, maar niemand is perfect en je kan altijd werken aan jezelf toch? Nog 1000x bedankt aan Hannah voor haar steun, geduld, kennis… 

Heb je dezelfde struggles als mij? 1 adres. Want als ik het kan, kan iedereen het!”

– Fleur

Fleurs probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Ik ging vooral veel gaan overeten. Als ik lekker vond, kon ik snel 2 volle borden eten, 2 vleesjes eten in de frituur… Ik had ook vaak last van eetbuien waarbij ik dan niet 2 koekjes ging eten, maar het volledige pak koekjes.”

Hoe we dat oplosten

“Een calorie deficit was de oplossing voor mij. Alles nauwkeurig tracken en toch blijven genieten. Ik at nog steeds chocolade, frietjes, ijsjes… maar alles met mate. Sindsdien heb ik ook nooit meer een eetbui gehad.”

Met mijn hulp, behaalde Fleur deze resultaten

✔️ Gewichtsdoel behaald: “Ik ben alle kilo’s die er waren bijgekomen + extra kilo’s kwijt. Ik voel mij beter in mijn vel maar heb op dat vlak wel nog een hele weg te gaan!”

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!