Eveline:

“Ik eet meer dan ooit tevoren, mijn lifts gaan de lucht in, mijn form is top geworden en ik train nu vooral strength performance based. Trainen was nog nooit zo leuk!”

Online coaching op vlak van voeding+training met spieropbouw als doel

Het verhaal van Eveline

“Ik ben ongeveer 3,5 jaar geleden begonnen met het aftasten van krachttraining in de gym. Ik wist totaal niet waar ik mee bezig was en deed vooral oefeningen voor benen met de vaste toestellen. Ervoor deed ik enkel hier en daar wat cardio, maar ik bleef ver weg van de gewichten.

Ik had vanaf het begin wel al de neiging om mijn grenzen af te tasten hoe zwaar met hoeveel reps ik kon gaan, maar ik had 0 kennis om te weten of het eigenlijk wel “nut” had wat ik deed. Hannah, die ik al van mijn 13 jaar ken, heeft me geïntroduceerd in de “gewichten afdeling” van onze gym waar we toen beiden naartoe gingen. Ze heeft me de basics van squatten, hip thrusts en lunges uitgelegd, en hoe ik op een veiligere manier zwaarder kon gaan. Kort daarop is zij coach geworden bij een Nederlands coachingplatform, waar ze zelf nog coachee was toen. Na een klein jaartje coaching te volgen bij een andere coach, ben ik overgestapt naar Hannah als coach op het platform. Dat liep direct vlotjes aangezien we elkaar al zo lang kenden, het was echt een voordeel! Ik had haar een dik jaar als stok achter de deur en om me tips en adviezen te geven. Na een tijdje voelde ik toch dat ik meer nood had aan wat meer persoonlijke coaching, en een persoonlijker trainingsschema dan via het platform. In augustus 2021 ben ik overgestapt naar de persoonlijke coaching die Hannah zelf aanbiedt en dat heeft een enorme impact gehad op mijn mentale en fysieke vooruitgang.

Fast forward naar vandaag: ik ben train nu met een totaal andere mindset en doel: STERKER WORDEN en met een goeie form trainen! Ik eet meer dan ooit tevoren, mijn lifts gaan de lucht in, mijn form is toppp geworden en ik train nu vooral strength performance based. Trainen was nog nooit zo leuk.”

– Eveline Jonckheere (@evelinejonckheere)

Eveline’s probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Mijn vorige coach via het andere platform spoorde me aan om te weinig te eten, waardoor ik niet de resultaten behaalde die ik voor ogen had. Ook voelde het minder persoonlijk aan dan waar ik toen nood aan had. Dat was ook niet goed voor mijn mindset en relatie met voeding.”

Welke oplossingen hebben Eveline verder geholpen

“Switchen van coach naar Hannah was direct pakken beter 😉 sij begreep dat food = fuel is en dat je dat nodig hebt om sterker te worden én spiermassa aan te maken!”

Met mijn hulp, behaalde Eveline deze resultaten

“More food = more fuel = betere mood in een notendop. Ik behaal meer en meer PR’s in mijn lifts, heb een mooie hoeveelheid spiermassa opgebouwd én mijn mentale gezondheid is er ook op vooruit gegaan! Krachttraining is echt mijn me-time geworden :)”

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!