Chantal:

“Dankzij mijn begeleiding bij Hannah heb ik geleerd dat ik lekker en gezond kan eten, zonder dingen te moeten eten die ik niet lust. Wat een verademing.”

Fatloss klant – online coaching programma

Het verhaal van Chantal

“Vroeger werd ik gepest en was ik te zwaar. Daardoor had ik van jongs af aan al weinig zelfvertrouwen. Daarom wilde ik iets doen aan mijn overgewicht.

Ik had al veel geprobeerd, maar niks werkte. Bij diëten heb ik het gevoel dat ik van alles niks mocht. Ik moest veel voedingsproducten laten staan. Ik houd nochtans enorm van lekker eten en ben soms een moeilijke eter. (Ik lust bijvoorbeeld geen grove stukken groenten en al helemaal geen losse groenten zoals paprika of wortel.) Ik houd enorm van “gewone” Hollandse kost.

Dankzij mijn begeleiding bij Hannah heb ik geleerd dat ik lekker en gezond kan eten, zonder dingen te moeten eten die ik niet lust. Wat een verademing. Daarnaast kan ik ook nog steeds alles eten wat ik lekker vind! Ik hoef mijn favoriete producten niet te laten, die kan ik gewoon met mate eten. Ik voel mij stukken fitter en fijner!”

– Chantal (@chantalschim)

Chantals grootste probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Ik wist niet goed hoe ik nu juist gezonder kon gaan leven, wat ik wel en niet kon eten en hoe ik naast gezond eten ook nog zou kunnen genieten van eten.”

Dankzij mijn coaching leerde Chantal

  • Meer over voeding, training en herstel
  • Hoe ze alles nu juist moest aanpakken
  • Hoe ze voeding bij kan houden en reguleren, zodat ze nog steeds alles (met mate) kan eten waarvan ze geniet én progressie kan boeken

Met mijn hulp, behaalde Chantal deze resultaten

  • Ze voelt zich fitter
  • Ze heeft minder fysieke klachten
  • Ook mentaal boekt ze vooruitgang: ze staat positiever in het leven

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!