Ann-Sophie:

“Ik raad Hannah aan iedereen aan die een leuke, geëngageerde coach zoekt. Ze is altijd daar met een positieve noot en een luisterend oor.”

Online coaching op vlak van voeding en training met spieropbouw als doel

Het verhaal van Ann-Sophie

“Ik ben eind maart bij Hannah begonnen met de training en het voedingsplan. Ik wou al een tijdje zo’n training proberen en zien hoe het zou uitdraaien. Wat ik vooral heb overgehouden aan de training is een vergroting in kracht. Ook heb ik een beetje een habit opgebouwd door de workouts, wat me daarvoor niet echt lukte. Ook door de e-books met de voedingsrichtlijnen zijn wij thuis ook wat beter beginnen eten. Het bijhouden van eten was wel niet echt mijn sterkste kant.

Ook al heb ik niet al mijn vooropgestelde doelen bereikt (vooral dan door zelf niet altijd even consistent te zijn) heb ik wel gemerkt hoeveel het doet om toch iedere dag te bewegen. Het is vooral het eraan beginnen waar ik het soms een beetje moeilijk mee had.

De trainingen waren heel gevarieerd maar wel heel goed gericht op de doelen die ik had. De samenstelling van de oefening was echt perfect. 

Ik raad Hannah aan iedereen aan die een leuke, geëngageerde coach zoekt. Ze is altijd daar met een positieve noot en een luisterend oor.”

– Ann-Sophie

Ann-Sophie’s probleem voor ze door mij gecoacht werd

“Ik deed 1 week een workout en dan stopte ik er alweer mee.”

Met mijn hulp, behaalde Ann-Sophie deze resultaten

✔️ Minder belang hechten aan resultaten: “Op foto zie ik niet veel verschil aan mijn lichaam, maar dat vind ik niet zo enorm belangrijk meer.”

✔️ Meer kracht: Het grootste verschil is mijn kracht, die is enorm toegenomen. Dat was 1 van mijn doelen en ik ben er super blij mee.”

✔️ Nieuwe goede gewoontes: “Door de workouts klaar te hebben staan in de app creëerde ik een habit. Dus dat was een heel goed systeem.”

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!