Amber:

“Mijn motivatie is verbeterd en ik voel mij wel degelijk beter in mijn vel. Bedankt Hannah!”

Online coaching op vlak van training

Het verhaal van Amber

“Ik was benieuwd wat het ging doen met mij, 12 weken sporten onder begeleiding. Ik wou voornamelijk meer bewegen in combinatie met mijn werk. Ik voelde dat ik door fulltime te beginnen werken niet veel meer sport. Een heel groot contrast met 4-5 keer per week sporten, wat ik deed voor ik ging werken. Het ging mij niet echt om “vermageren”. Ik wou mij beter in mijn vel voelen. Als ik daardoor iets meer spieren kreeg of “strakker” aanvoelde, was dit mooi meegenomen. 

Soms voelde ik wel wat druk om elke dag die voorzien was te sporten, echt te sporten. Toen mijn werkrooster veranderde, had ik het plots echt druk en dan voelde ik dat het te druk was om alles te blijven combineren. Dat gaf mij stress. Wat ook niet de bedoeling was, natuurlijk. Daarom hebben we dan samen beslist om 1 dag minder te sporten. Dat ging beter en gaf mij geen stress meer.

Als ik de begin- en eindfoto vergelijk, zie ik wel dat ik wat ben “verstrakt”. Qua gewicht bleef ik meestal gelijk. En qua centimeters ben ik wel wat kwijt. Dat laatste vond ik interessant om te weten. Na dit alles ben ik heel blij dat ik dit heb geprobeerd. Mijn motivatie is verbeterd en ik voel mij wel degelijk beter in mijn vel. Bedankt Hannah!”

– Amber

Ambers probleem voor ze door mij gecoacht werd

✔️ Weinig motivatie 

✔️ Moeite om te beginnen sporten

Dat losten we op door…

vast te houden aan vaste trainingsdagen, een routine op te bouwen en op voorhand te weten wat Amber die dag moest doen qua oefeningen.

Online coaching

Meld je nu vrijblijvend aan door op onderstaande knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!