Reviews

Lees hier alle reviews van recente klanten.

Klantbeoordelingen

“Hannah geeft mij zoveel tips en zelfvertrouwen. Helpt met elke vraag . Had geen betere coach kunnen hebben!”
- online coaching klant

“Hannah blijft me ondersteunen in het zoeken naar de juiste balans tussen gezonde dingen en ontspanning met vrienden en familie. Ze laat me inzien dat je je leven niet opzij mag zetten voor bepaalde doelen, en dat je die gezellige momenten ook niet terug krijgt en er best bewust van mag genieten. Ik kan hierdoor ook beter mijn doelen af en toe eens loslaten zonder me een paar dagen schuldig te voelen. Gewoon back on track na het weekend! Ze geeft wekelijks handige tips die heel visueel zijn en voor iedereen op een bepaald moment wel relatable zijn. Ze begeleidt me nu naar een eerste bulk periode. We gaan traag en ik vind het heel spannend, maar voel me comfortabeler wetende dat zij me helpt en mee kijkt. Ze zal me nooit iets aanraden waarvan ze weet dat ik me er niet goed bij zou voelen of waar ze zelf niet achter staat. 1 op 1 coaching waar me al bijna een jaar echt goed bij voel bij haar! Echt een topper, you won’t regret it als je voor haar kiest. Again, top coach en top vriendin ❤️”
- bulk klant

“Ik vind het ontzettend fijn dat Hannah zoveel informatie geeft en altijd positief is!”
- online coaching klant

“Hannah is echt een topper! Heb voor haar 2 andere coaches gehad en miste daar heel erg de diepgang en het meekijken van wat jij als persoon nodig hebt. Hannah sluit heel erg goed bij je aan als coach en kijkt waar je behoeftes liggen en wat zij kan doen om samen je doel te behalen. Een hele leuke lieve meid is het ook die de extra mile gaat!”
- online coaching klant

“Hannah is nog de beste coach die ik me had kunnen wensen! Ze is oprecht begaan met mijn welzijn, zowel fysiek maar vooral mentaal en heeft me tijdens de lockdown goed kunnen helpen met positiever ingesteld te worden en blijven én het goeie in elke situatie te zoeken. Ze geeft tussendoor ook goeie tips en lessen. Wanneer ik mijn successen wat meer minimaliseer herinnert zij mij eraan dat ik trots mag zijn op wat ik al bereikt heb en dat perfectie niet bestaat en zeker ook niet nagestreefd mag worden. Zo ontzettend blij met hoe alles gaat momenteel. Dank je wel top vriendin/coach ❤️❤️”
- online coaching klant

“Ik ben eigenlijk zeer blij. Ze is mijn eerste coach maar de grootste hulp die ik al lang nodig hadç Ik heb het vooral op vlak van motivatie en volhoudingsvermogen moeilijk maar zij maakt het als coach mogelijk door alle kleinigheden die ze meedeelt en tips en tricks!”
- online coaching klant

“Hannah is en blijft een top coach. Ze heeft me de afgelopen maanden zo hard en zo goed geholpen om mijn visie op meer eten terug om te draaien en ervoor te zorgen dat ik terug graag meer eet en niet bang hoef te zijn dat ik opeens veel zou bijkomen. Heb meer self love, zit beter in mijn vel (mentaal en lichamelijk) ookal sta ik niet meer zo “droog” als voorheen. Ben zo zo blij dat ze deze stap met me heeft willen zetten. Dankbaar, happier, zelfzekerder en gemotiveerder dan ooit. Thanks voor alles meid ❤️”
- online coaching klant

“Fijne manier van coaching door te vragen wat mij helpt i.p.v maar opnoemen hoe het moet. Bij vragen kan je altijd terecht en krijg je een goede uitleg!”
- online coaching klant

“Liefste coach ooit! Ik ben zeer blij dat ik haar heb want ik kan er alles aan kwijt zonder harde oordelen. Ze steunt me en stuurt mij bij waar nodig en daarvoor ben ik zeer dankbaar”
- online coaching klant

“Hannah luistert, denkt mee en staat voor je klaar. Dat in combinatie met haar kennis maakt haar een fantastische coach!”
- online coaching klant

“Hannah is echt een hele fijne coach! Ondanks dat ik momenteel weinig vragen heb, weet ik dat ze altijd voor mij klaar staat en vraagt ze altijd of ze ergens mee kan helpen. Inmiddels heb ik al zo veel geleerd van Hannah, dankjewel!!”
- online coaching klant

“Hannah is een absolute topper. Ik had me geen betere coach kunnen wensen. We lossen alle problemen concreet op en ik haal super veel energie uit haar kennis en passie!”
- online coaching klant

“Hannah is een onwijs goede coach die je een spiegel voorhoudt op een vriendelijke manier. Ze is van veel onderwerpen op de hoogte en deelt dit dan ook graag. Kortom super!”
- online coaching klant

“Hannah is positief en energiek! Laat je op je eigen manier ontwikkelen en groeien en geeft handige tips en tricks waar nodig”
- online coaching klant

“Hannah is echt top! Ze is open, eerlijk en haalt echt het beste uit me naar boven. Door Hannah heb ik mezelf leren kennen als geen ander en durf ik stappen te maken waarvan ik eerst nooit had durven dromen. Echt super!”
- online coaching klant

“Hannah is een fijne coach die heel erg veel van voeding & sporten afweet. Daarnaast geeft zij altijd waardevolle tips en is zij erg persoonlijk wat ik heel fijn vind.”
- online coaching klant

“Hannah is ontzettend lief en laat je minder slecht voelen als je voor je gevoel eens een keer wat ‘fout doet’. Ze leeft met je mee en probeert mee te denken over de prioriteiten! :)”
- online coaching klant

“Hannah weet mij te motiveren en aan te sluiten bij mijn behoeftes. Gaat het een dag of periode wat minder? “Dat is oké, hoe kun je het de volgende keer veranderen en hoe ga je nu verder?” Hannah helpt mij hierbij. Ook wanneer het goed gaat is ze ondersteunend en enthousiast!”
- online coaching klant

“Hannah is echt een top coach die me goeie tips geeft. Ze staat letterlijk elke dag voor me klaar! Ze houdt rekening met m’n levensstijl en past haar tips daar ook op aan. Ze kan zich goed verplaatsen in je issues en rekent minder goeie dagen ook niet af. Elke dag is een schone lei en ze kan altijd hele motiverende berichtjes sturen waar je je direct terug beter door voelt. Trotse vriendin en klant!”
- online coaching klant

“Hannah is een aangename coach die het doel steeds voor ogen houdt, maar ook rekening houdt met de persoonlijke levenssfeer. Gaat het een dag minder? Dat kan gebeuren. Morgen een betere dag. Hannah weet ook met wat ze bezig is, en dat werkt geruststellend. Ik weet nog niet zo goed met wat ik bezig ben, maar het is een fijn idee om te weten dat iemand achter u staat die dat wel weet. Er wordt vooral gefocust op wat wel goed loopt, en bijgestuurd waar het beter kan met haar kennis van zaken. Hannah laat u uw weg zelf zoeken, maar is steeds beschikbaar wanneer je vragen hebt, en geeft graag tips om het nog net iets beter te doen. Ik ben een dankbare en tevreden leerling! “
- online coaching klant

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!

Klaar om de gezondste versie van jezelf te worden?

Meld je nu vrijblijvend aan door op de knop te klikken!