Over mij

Hey, Hannah hier!

 

Ik ben 25 jaar oud en woon in Gent, België. Ik ben gecertificeerd online coach en doe dat als student-ondernemer. Ik ben afgestudeerd als communicatieprofessional en volg nu nog een postgraduaat.

 

Maar waarschijnlijk ben je meer geïnteresseerd in waar ik mijn kennis over fitness, voeding, training en mindset haal. En maar logisch, je moet niet iedereen geloven, haha! Ik behaalde mijn certificaat als personal trainer bij Menno Henselmans, volgde een extra opleiding tot nutrition coach bij Precision Nutrition en doe op wekelijkse basis research over nieuwe wetenschappelijke onderzoeken in de fitnesswereld. En ik heb nog héél wat opleidingen die ik wil doen op mijn to do lijstje staan! Keep on learning, is what they say 🙂 

 

Hoe ik in de fitnesswereld beland ben?

 

Al van jongs af aan was ik erg actief: ik deed aan ballet, moderne dans en synchroonzwemmen. Toen ik 16 jaar oud was, geraakte ik geobsedeerd door “gezonde” voeding. Ik verloor redelijk wat kilo’s. Maar ik verloor de balans en dat verstoorde mijn relatie met voeding. Ik werd obsessief en mijn eetgewoontes waren niet meer zo gezond. Daarbij voelde ik me constant moe en had ik geen energie meer om dingen te doen. Dat sleepte aan tot ik 19 jaar oud was.

 

Na mijn break-up met mijn ex besefte ik wel echt dat er iets mis was: ik moest veranderen. Ik ging anders eten. Ik wilde niet langer “skinny” zijn, ik wilde gezond zijn. En ik wilde leven, zonder sociale gelegenheden te moeten missen omdat ik niet zelf kon kiezen wat ik ging eten. Dat is ook wanneer ik begon met krachttraining. Ik werd er meteen verliefd op, vanaf seconde één. 

 

Ik train ondertussen al zes jaar, weeg zo’n 10-15 kilogram meer en ik voel me 10.000 keer gelukkiger.

 

Ik startte in 2019 als online coach bij een bekend platform in Nederland. Sinds 2020 ben ik bezig met mijn eigen coachingplatform in leven te brengen. Stuur me dus even een berichtje om onze online coaching journey van start te laten gaan!

 

Mocht je mij als coach willen, ga dan naar mijn contactformulier en laat me weten wat jouw doelen zijn. Ik kijk er al naar uit om je te leren kennen!

 

Mijn doel is om mensen het gevoel te geven dat ze sterk zijn, dat ze echt alles aankunnen. Mijn aanpak is gebaseerd op wetenschap. Op die manier mik je niet zomaar in de hoop dat je je doel raakt, maar wéét je dat het je gaat lukken. Ik kan je dus ook altijd vertellen waarom je iets doet op een bepaalde manier. Ik wil mijn kennis met jou delen, zodat jij weet waarmee je bezig bent.

 

En vooral: ik wil dat je geniet van het proces. Ik wil dat je je leven kunt veranderen op een manier die werkt voor jou. Op die manier behaal je resultaten (zowel fysiek als mentaal) en kan je die ook behouden.

 

Laten we de focus ook niet alleen op fysiek sterker worden leggen, maar ook mentaal! After all: it’s not about getting your ass tight, it’s about getting your head right. 

 

Cerfiticaten

Menno Henselmans PT Course

Precision Nutrition