Over mij

Hey, Hannah hier!

 

Ik ben 24 jaar oud en woon in Gent, België. Ik ben gecertificeerd online coach en doe dat als student-ondernemer. Ik ga straks afstuderen als communicatieprofessional, maar behaalde mijn certificaat als personal trainer bij Menno Henselmans!

 

Al van jongs af aan was ik erg actief: ik deed aan ballet, moderne dans en synchroonzwemmen. Toen ik 16 jaar oud was, geraakte ik geobsedeerd door “gezonde” voeding. Ik verloor redelijk wat kilo’s. Maar ik verloor de balans en dat verstoorde mijn relatie met voeding. Ik werd obsessief en mijn eetgewoontes waren niet meer zo gezond. Daarbij voelde ik me constant moe en had ik geen energie meer om dingen te doen. Dat sleepte aan tot ik 19 jaar oud was.

 

Na mijn break-up met mijn ex besefte ik wel echt dat er iets mis was: ik moest veranderen. Ik ging anders eten. Ik wilde niet langer “skinny” zijn, ik wilde gezond zijn. En ik wilde leven, zonder sociale gelegenheden te moeten missen omdat ik niet zelf kon kiezen wat ik ging eten. Dat is ook wanneer ik begon met krachttraining. Ik werd er meteen verliefd op, vanaf seconde één. 

 

Ik train ondertussen al vijf jaar, weeg zo’n 10 kilogram meer en ik voel me 10.000 keer gelukkiger.

 

Ik startte in 2019 als online coach bij een bekend platform in Nederland. Nu wil ik mijn eigen coachingplatform creëren. Stuur me dus even een berichtje om onze online coaching journey van start te laten gaan!

 

Mocht je mij als coach willen, ga dan naar mijn contactformulier en laat me weten wat jouw doelen zijn. Ik kijk er al naar uit om je te leren kennen!

 

Mijn doel is om mensen het gevoel te geven dat ze sterk zijn, dat ze echt alles aankunnen. Mijn aanpak is gebaseerd op wetenschap. Op die manier mik je niet zomaar in de hoop dat je je doel raakt, maar wéét je dat het je gaat lukken. Ik kan je dus ook altijd vertellen waarom je iets doet op een bepaalde manier. Ik wil mijn kennis met jou delen, zodat jij weet waarmee je bezig bent.

 

En vooral: ik wil dat je geniet van het proces. Ik wil dat je je leven kunt veranderen op een manier die werkt voor jou. Op die manier behaal je resultaten (zowel fysiek als mentaal) en kan je die ook behouden.

 

Laten we de focus ook niet alleen op fysiek sterker worden leggen, maar ook mentaal! After all: it’s not about getting your ass tight, it’s about getting your head right.