Koop Level UP at Home

€19

Wat krijg je?

 • Training en lifestyle guide voor 12 weken
 • Trainingsschema met sessies van een uur, 3-4 keer per week
 • Praktische richtlijnen om jouw doelen op punt te stellen
 • Template om jouw progressie te meten
 • In-depth en wetenschappelijke informatie omtrent aanpak qua voeding en training
 • Warm-up and cooldown routines
 • Toegang tot de privé-Facebookgroep

Hoe werkt het?

Afhankelijk van welk trainingsmateriaal jij beschikbaar hebt, kies je de training guide die bij jou past.

Verschillende training guides:

 • Alleen lichaamsgewicht
 • Dumbell/Kettlebell
 • Resistance band
 • Dumbell/Kettlebell + resistance band

Wat recente coachingklanten zeggen

“Ik ben eigenlijk zeer blij. Ze is mijn eerste coach maar de grootste hulp die ik al lang nodig had. Ik heb het vooral op vlak van motivatie en volhoudingsvermogen moeilijk maar zij maakt het als coach mogelijk door alle kleinigheden die ze meedeelt en tips en tricks!”
- online coaching klant

“Hannah is echt een hele fijne coach! Ondanks dat ik momenteel weinig vragen heb, weet ik dat ze altijd voor mij klaar staat en vraagt ze altijd of ze ergens mee kan helpen. Inmiddels heb ik al zo veel geleerd van Hannah, dankjewel!!”
- online coaching klant

“Hannah weet mij te motiveren en aan te sluiten bij mijn behoeftes. Gaat het een dag of periode wat minder? “Dat is oké, hoe kun je het de volgende keer veranderen en hoe ga je nu verder?” Hannah helpt mij hierbij. Ook wanneer het goed gaat is ze ondersteunend en enthousiast!”
- online coaching klant

Meest gestelde vragen

HOE ONTVANG IK HET PRODUCT?

Level UP at Home is een digitaal product in de vorm van e-books en overige bestanden. Er wordt dus GEEN product bij je thuisadres geleverd. Na aankoop ontvang je een email met het E-book in je mailbox. Je ontvangt deze in PDF formaat. Dit betekent dat je Level UP at Home op al je favoriete devices kan bekijken, zoals smartphone, tablet, e-reader of laptop.

WELKE BETAALOPTIES ZIJN BESCHIKBAAR?

Op de beveiligde betaalpagina van Mollie kan je betalen met Bancontact, iDEAL, Mastercard, Visa, Belfius en KBC. 

PAST DEZE GIDS BIJ MIJ?
Je wilt sterker worden, je prestaties verbeteren, spieren opbouwen, en misschien gaandeweg ook slanker worden? In dat geval: ja! Deze twaalf weken durende home-based training guide zal je helpen. Ik leg in dit e-book ook uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je voeding aansluit bij je persoonlijke doelen. Of je nu wilt onderhouden, lichaamshercompositie wilt, afvallen of aankomen… Of je wilt gewoon een gezondere levensstijl leiden in het algemeen… In deze gids zal ik je de tools geven, and you just need to do the work.
BEVAT DIT PROGRAMMA EEN VOEDINGSSCHEMA?
Nee. Het bevat wél voedingsinformatie om je te begeleiden bij de opstelling van je eigen voedingspatroon. Dat is belangrijk voor mij, want ik wil dat je leert wat werkt voor jou!
Op die manier is mijn gids geschikt voor elk dieet. Ik geef wel informatie over de meest recente wetenschap in voeding en vertel je iets meer over energie-inname en macronutriënten.
KAN IK DIT SCHEMA THUIS UITVOEREN?
Jazeker, het is een at-home trainingsplan!
HEB IK VEEL MATERIAAL NODIG?
Nee, je hebt helemaal *geen* materiaal nodig! Ik heb 4 versies van de guide gemaakt:
-Bodyweight: hier heb je absoluut geen materiaal voor nodig, behalve jezelf en je lichaam (en af en toe eens een rugzak of een fles water.)
-Dumbbell/kettlebell: in het ideale geval gebruik je dumbbells voor deze guide, maar kettlebells zijn ook een optie!
-Resistance bands: je hebt minimum één lange en één korte resistance band nodig voor deze guide. Ik raad de resistance bands van Booty Tools ten zeerste aan!
-Mix: voor deze guide heb je een lange en een korte korte resistance band nodig + dumbbells/kettlebells!
HOE KRIJG IK TOEGANG TOT DE TRAINING GUIDE?
Na je aankoop stuur ik je een bevestigingsmail en binnen de 24 uur een digitale download-e-mail (controleer je spam als je deze niet hebt gezien). Deze bevat je downloadbare gids, zodat je die meteen kunt gebruiken. Zorg ervoor dat je je gids downloadt en bewaart in een cloud of op je hardware om deze nooit te verliezen!
SUPPORT

Heb je vragen over deze handleiding of ervaar je een probleem? Neem contact met mij op en ik probeer je zo snel mogelijk te helpen! Stuur een mailtje naar hello@hannahquintyn.com.

HOEVEEL ERVARING HEB JE NODIG OM DIT SCHEMA UIT TE KUNNEN VOEREN?
Het programma is speciaal gemaakt voor beginners en halfgevorderden. Het is echter belangrijk dat je hulp vraagt als je geen basiskennis hebt over de uitvoering van de oefeningen. Je kan natuurlijk contact met mij opnemen en al jouw vragen stellen!

100% tevredenheidsgarantie

Je hebt recht op een volledige geld-terug-garantie voor jouw aankoop. Dat betekent dat je tot 14 dagen na je aankoop recht op een terugbetaling indien je niet tevreden bent. Lees alle voorwaarden hier.