Level UP – gym edition

Een fitter lichaam en positiever in het leven staan na 12 weken? 

Koop Level UP – gym edition nu en ontvang:

N

Compleet trainingsschema

Een compleet trainingsschema voor 12 weken die je gegarandeerd helpen om resultaat te boeken.

N

Simpel stappenplan

Een simpel stappenplan die je leert hoe je de juiste mindset creëert om je doelen wél te behalen.

N

Makkelijke templates

3 makkelijk in te vullen templates om je vooruitgang te meten.

Koop Level UP nu voor slechts €29,99 👇.

(Bekijk hier de volledige inhoudstafel van Level UP.)

Level UP – gym edition

Een fitter lichaam en positiever in het leven staan na 12 weken? 

Koop Level UP – gym edition nu en ontvang:

N

Compleet trainingsschema

Een compleet trainingsschema voor 12 weken die je gegarandeerd helpen om resultaat te boeken.

N

Simpel stappenplan

Een simpel stappenplan die je leert hoe je de juiste mindset creëert om je doelen wél te behalen.

N

Makkelijke templates

3 makkelijk in te vullen templates om je vooruitgang te meten.

Koop Level UP nu voor €29,99 👇.

(Bekijk hier de volledige inhoudstafel van Level UP.)

Wat klanten zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.8/5 (451 beoordelingen)

Ik voel me nu superfit en lekker in m’n vel. Ik ervaar geen honger en trainingen maak ik zo uitdagend mogelijk.

- Naomi

Ik ben de persoon die ik wilde zijn: ik voel me goed en strak in mijn lichaam en ik ben sterk.

- Rosanne

Mijn investering?

€29

100% tevredenheidsgarantie

Je hebt recht op een volledige geld-terug-garantie voor jouw aankoop. Dat betekent dat je tot 14 dagen na je aankoop recht op een terugbetaling indien je niet tevreden bent. Lees alle voorwaarden hier.

Meest gestelde vragen

HOE ONTVANG IK HET PRODUCT?

Level UP is een digitaal product in de vorm van e-books en overige bestanden. Er wordt dus GEEN product bij je thuisadres geleverd. Na aankoop ontvang je een email met het e-book in je mailbox. Je ontvangt deze in PDF formaat. Dit betekent dat je Level UP op al je favoriete devices kan bekijken, zoals smartphone, tablet, e-reader of laptop.

WELKE BETAALOPTIES ZIJN BESCHIKBAAR?

Op de beveiligde betaalpagina van Mollie kan je betalen met Bancontact, iDEAL, Mastercard, Visa, Belfius en KBC. 

PAST DEZE GIDS BIJ MIJ?

Je wilt sterker worden, je prestaties verbeteren, spieren opbouwen, en misschien gaandeweg ook slanker worden? In dat geval: ja! Deze twaalf weken durende gym-based training guide zal je helpen. Ik leg in dit e-book ook uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je voeding aansluit bij je persoonlijke doelen. Of je nu wilt onderhouden, lichaamshercompositie wilt, afvallen of aankomen… Of je wilt gewoon een gezondere levensstijl leiden in het algemeen… In deze gids zal ik je de tools geven, and you just need to do the work.

BEVAT DIT PROGRAMMA EEN VOEDINGSSCHEMA?

Nee. Het bevat wél voedingsinformatie om je te begeleiden bij de opstelling van je eigen voedingspatroon. Dat is belangrijk voor mij, want ik wil dat je leert wat werkt voor jou!
Op die manier is mijn gids geschikt voor elk dieet. Ik geef wel informatie over de meest recente wetenschap in voeding en vertel je iets meer over energie-inname en macronutriënten.

KAN IK DIT SCHEMA THUIS UITVOEREN?

Neen, dit is een gym-based trainingsplan. Train je thuis? Dan kijk je best even naar Level UP at home!

HEB IK VEEL MATERIAAL NODIG?

Level UP is een trainingsprogramma om in de gym te trainen. Hiervoor heb je dus een volwaardige homegym of fitnessabonnement voor nodig. Heb je dat niet? Neem dan een kijkje naar Level UP at home!

HOE KRIJG IK TOEGANG TOT DE TRAINING GUIDE?

Na je aankoop krijg je toegang tot de downloadpagina en krijg je jouw gids ook in je mailbox (controleer je spam als je deze niet hebt gezien). Deze bevat je downloadbare gids, zodat je die meteen kunt gebruiken. Zorg ervoor dat je je gids downloadt en bewaart in een cloud of op je hardware om deze nooit te verliezen!

SUPPORT

Heb je vragen over deze handleiding of ervaar je een probleem? Neem contact met mij op en ik probeer je zo snel mogelijk te helpen! Stuur een mailtje naar hello@hannahquintyn.com.

HOEVEEL ERVARING HEB JE NODIG OM DIT SCHEMA UIT TE KUNNEN VOEREN?
Het programma is speciaal gemaakt voor beginners en halfgevorderden. Het is echter belangrijk dat je hulp vraagt als je geen basiskennis hebt over de uitvoering van de oefeningen. Je kan natuurlijk contact met mij opnemen en al jouw vragen stellen!