Je 80/20-membership voor november in 4 stappen:

Heb je vragen of is er iets onduidelijk? Stuur mij gerust een mailtje terug of PM mij op Instagram @hannahquintyn!

Kan ik de maandelijkse membership stopzetten?

Je kan je membership stopzetten op elk moment. Verstuur een mailtje naar hello@hannahquintyn.com en ik zorg ervoor dat je membership afloopt 1 maand na je laatste betaling. Je moet altijd stopzetten voor het einde van de maand, anders wordt je abonnement automatisch een maand verlengd. Reken wel 1-2 werkdagen om je annulatie te verwerken.

Wordt mijn membership automatisch verlengd?

Je membership wordt elke maand automatisch verlengd. Je krijgt dan opnieuw alle guides en trainingsprogramma’s toegestuurd voor de volgende 80/20-maand! Je membership wordt niet verlengd indien je het op tijd stopzet.

Je kan je membership op elk moment stopzetten door een mailtje te sturen naar hello@hannahquintyn.com.

Krijg ik ook een trainingsschema?

Je krijgt een trainingsschema om 3, 4 of 5 keer per week te trainen. Hoe vaak je traint, kies je zelf! Doe vooral wat past in jouw leven. Voor elke oefening zit ook een video inbegrepen die illustreert hoe je de oefening uitvoert, met extra uitleg in de caption.

Kan ik het trainingsschema ook thuis doen?

Je kan je trainingen overal doen! Ik geef alternatieven voor thuis en in de gym met verschillende materialen zoals een barbell, dumbell, resistance band, (cable) machine, rugzak of lichaamsgewicht. Mocht je nog steeds vervanging voor je oefening nodig hebben, kan je dat steeds vragen in de community!

Zitten er ook recepten bij?

Deze maand zitten er ook weer 4 heerlijke recepten bij. Dit is een variatie van tussendoortjes, ontbijt en een voedzame warme maaltijd.

Zit er ook coaching bij?

Bij aanschaf van de challenge zit geen persoonlijke coaching van mij (Hannah). Wel heb ik een Facebook-community met andere like-minded mensen die deze maand meedoen, om je te motiveren, inspireren en pushen naar nog beter worden! Daarin kan jij ook al jouw vragen stellen, waarop ik in de community zelf een antwoord kan bieden. Zie het dus als een soort van groepscoaching!